Υποψήφιος για το ΔΣ Ανδρέας Γιαννακούλης

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ  ( γονέας μαθητή Κων/νου Γιαννακούλη Α1)
Διπλ. Μηχ .Εφαρμοσμένης  Φυσικής Πολυτεχνείου Στουτγάρδης
Εργαζόμενος σε Intracom telecom SA

Οι φετινές εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ προσδοκώ και επιδιώκω να σηματοδοτήσουν ενέργειες :

Για ένα σχολείο όπως το ονειρευτήκαμε σε ένα δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης ανταγωνιστικό, ευρωπαϊκό, πρωτοπόρο στις εξελίξεις.
Για ένα σχολείο προωθητικό της γνώσης που θα διαχέει εμπειρίες ,τρόπους και αποτελέσματα σε όλα τα υπόλοιπα δημόσια σχολεία
Για ένα σχολείο ανοιχτό, δημοκρατικό, συνεργατικό,  ίσων ευκαιριών ,με κανόνες λειτουργίας διάφανους ,κρυστάλλινους και αδιάβλητους
Για ένα σχολείο αξιοκρατικό που θα παρεμβαίνει θα διορθώνει θα δημιουργεί πολίτες με κριτική σκέψη και που δεν θα αφήνει τίποτε στην ..τύχη! συνέχεια του αγώνα μας για τη διατήρηση του δικτύου των 60 πρότυπων & πειραματικών σχολείων .
Για ένα σχολείο σε μια δημόσια εκπαίδευση που θα δίνει τη δυνατότητα μέσα από τις λειτουργίες του να ‘’απογειωθούν’’ και τα υπόλοιπα δημόσια σχολέια ενάντια στο βόλεμα στον εφησυχασμό και την απραξία.
Για ένα σχολείο με πλάνο, στρατηγική, σχέδιο, αντάξιο των προσπαθειών όλων των συμμετεχόντων ,εκπαιδευτικών και μαθητών.
Για ένα Πρότυπο ΚΑΙ Πειραματικό 2ο Γυμνάσιο που μέσα από τις καινοτόμες διδασκαλίες σε όλα τα επίπεδα θα δημιουργήσει την πρώτη σπίθα ανάτασης και προοπτικής για όλους τους συμμετέχοντες
Γιατί μας αξίζει και θέλουμε το καλύτερο Δημόσιο Σχολείο σε ένα νέο αξιακό Δημόσιο εκπαιδευτικό Σύστημα και να παλέψουμε γι αυτό!
Να μη δώσουμε δικαίωμα αμφισβήτησης της θέλησής μας και της προοπτικής της  Δημόσιας παιδείας  σε υποτιθέμενους σωσίες ή παρελθοντικούς ΄΄σκασιάρχες’’ από καθημερινές αγωνίες και ελπίδες μιας πρωτοπόρας δημόσιας εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: