Οι Ερευνητές σχεδιάζουν το μέλλον της ψηφιακής κοινωνίας

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόσκληση από τον γονέα κ. Τάσο Πατρικάκο. Στην πρόσκληση περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα links.Θα είμαστε εκεί και σας περιμένουμε με τα παιδιά σας !!!Ανοικτή Εκδήλωση στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»
Λίγο πριν... τη «Βραδιά του Ερευνητή»

«Οι Ερευνητές σχεδιάζουν το μέλλον της ψηφιακής κοινωνίας»

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015  18:00-22:00   Κεντρικές Εγκαταστάσεις ΕΚ «Αθηνά»

Είσοδος Ελεύθερη

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις δραστηριότητες και το έργο του στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αλλά και των Υπολογιστικών Επιστημών. Λίγες ημέρες πριν τη «Βραδιά του Ερευνητή 2015» και στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής αυτής γιορτής, το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», θα φιλοξενήσει στους χώρους του μικρούς και μεγάλους, για να τους ξεναγήσει στον κόσμο της έρευνας και της επιστήμης.
Το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Σεπτεμβρίου, από τις 18.00 μέχρι 22.00, ένα πλούσιο πρόγραμμα από διαδραστικές δραστηριότητες, σεμινάρια, εργαστήρια, πειράματα, επιδείξεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του επισκέπτη, ενώ οι μικροί καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Ο Υπολογιστής του Μέλλοντος» θα παρακολουθήσουν τη βράβευση των έργων τους. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ακολουθεί αναλυτικά.

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» είναι οργανισμός εποπτευόμενος από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας - Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες:  210 6875317,324 ¨ ren@athena-innovation.gr ¨ www.athenarc.gr/researchers.night/


Πώς θα έρθετε στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»;Δεν υπάρχουν σχόλια: