ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2ΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τ.ΦΙΛΗΜΟΝΟΣ & Α.ΤΣΟΧΑ
Τ.Κ. 11521 ΑΘΗΝΑ


Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2016

1η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2016

Αγαπητές / -οι  γονείς,
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών, η οποία εξέλεξε την Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας, όπως επίσης και  αντιπροσώπων στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη διεξαγωγή των εκλογών την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.
Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στο σχολείο , Τ. Φιλήμονος Α. Τσόχα, από τις 8.00 έως τις 18.00 προκειμένου να διευκολυνθούν οι γονείς που εργάζονται. Σημειώνουμε ότι Πέμπτη είναι η μέρα υποδοχής των γονέων από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές βάσει του καταστατικού έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που θα είναι ταμειακά τακτοποιημένοι μέχρι και την αντίστοιχη ημέρα των εκλογών. Ταμειακά τακτοποιημένα θεωρούνται τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του σχολικού έτους 2016-2017. Δυνατότητα ταμειακής τακτοποίησης θα υπάρχει και την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής των εκλογών και καθ’ όλη τη διάρκειά τους.
Για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τα μέλη του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή άλλο αναγνωριστικό δημόσιο έγγραφο.
Δηλώσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Ένωση Γονέων θα υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 μ.μ. με υποχρεωτική αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: azerva7@gmail.com. Σημειώνεται ότι στην παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται αίτηση υποψηφιότητας για Δ.Σ., Ε.Ε. και Ένωσης Γονέων, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν όλοι οι υποψήφιοι.
Υπενθυμίζεται ότι, τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, την Εξελεγκτική Επιτροπή και την Ένωση Γονέων. Επίσης, οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι και για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σημείωση: Επισυνάπτεται υπόδειγμα Αίτησης υποψηφιότητας για Δ.Σ., Ε.Ε. και Σύλλογο Γονεών

    Η Εφορευτική Επιτροπή
Τακτικά Μέλη
Αναπληρωματικά Μέλη
Αργυρώ Ζέρβα
Λιαναντωνάκης Σταύρος
Μπουσμπουκέα Μαρίλυ

Τσούχλης Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: