ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΣ (2017-2018) ΚΥΠΡΑΙΟΥ - ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ
Ευαγγελία-Ελίνα ΚΥΠΡΑΙΟΥ-ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, Οικονομολόγος
Μητέρα της Αρτεμισίας-Αικατερινης Πανουτσοπούλου, Α΄ΓυμνασίουΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Έχοντας κατά νου ότι ο κυριότερος στόχος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είναι  η αποτελεσματική επικοινωνία και εποικοδομητική συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου και το Διδακτικό προσωπικό, για το καλό των παιδιών μας, την επίλυση τυχόν προβλημάτων καθώς και τη συμβολή για καλύτερη ποιότητα  του ιστορικού σχολείου μας, θέτω την υποψηφιότητα μου για το Δ.Σ. του συλλόγου.

Είμαι αποφασισμένη να συμβάλλω σ’ αυτό το έργο, δίνοντας το καλύτερο μου εαυτό με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Ειδικότερα, για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας προτείνω:


  •  Να εξασφαλίσουµε συμβουλευτική υποστήριξη ή/και καθοδήγηση προς τους γονείς ή κηδεμόνες πάντα σε συνεργασία με το σχολείο

1.     για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες
2.    για τη σωματική, πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μας
  • Εκμεταλλευόμενοι τις δικές μας επαγγελματικές ιδιότητες, να συνδράμουμε στον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών μας
  • Συμβολή στην βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού του σχολείου μας.
  • Προώθηση και ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού.
  • Καταπολέμηση οποιονδήποτε διακρίσεων και αντικοινωνικών συμπεριφορών σε βάρος μαθητών, καθώς και στην προώθηση πνεύματος ισότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των µελών της μαθητικής κοινότητας
  •  Διοργάνωση διαλέξεων, συγκεντρώσεων και συζητήσεων για θέµατα εκπαίδευσης, διαπαιδαγώγησης, σωµατικής και ψυχικής υγείας, μαθησιακών δυσκολιών, διατροφής, ασφάλειας, επαγγελματικού προσανατολισμού.
  •  Διοργάνωση εκδηλώσεων και παρεμφερών δραστηριοτήτων αλλά και οργανωμένη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που οργανώνει το Σχολείο, προς όφελος των παιδιών µας.
  •  Κοινωνική προσφορά του σχολείου µέσω δράσεων που θα αποσκοπούν στη συγκέντρωση και διάθεση πόρων (ειδών πρώτης ανάγκης, χρημάτων), προκειμένου να ενισχυθούν παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
  •  Θέσπιση και απονοµή ηθικών και άλλων βραβείων για τους αριστούχους στην επίδοση και στο ήθος μαθητές του Σχολείου.
  •  Υλοποίηση κάθε πρωτότυπης και δημιουργικής ιδέας ή πρωτοβουλίας που συμπορεύεται µε τους στόχους του Συλλόγου µας

Υπηρετώντας το πνεύμα «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» πιστεύω ακράδαντα ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν πράξη όταν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και διαλόγου.  Στο πλαίσιο αυτό, αναμένω και τις δικές σας προτάσεις που θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας για ένα ποιοτικό και δημιουργικό σχολείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: