ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΣ ΝΙΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών /τριών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών καλημέρα σας,
στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου μας (10.11.2016) θέτω υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο. Ονομάζομαι Σπυρίδων Νίτσιος και είμαι πατέρας του Θεοφάνη της Α3 τάξης. Είμαι 55 ετών και εργάζομαι στον Ιδιωτικό τομέα ως Οικονομικό Στέλεχος. Η διάθεση μου για προσφορά προς στον Σύλλογο είναι μεγάλη, με σκοπό πάντα να γίνονται πράγματα προς όφελος των παιδιών μας.
Η διατήρηση αλλά και η ενδυνάμωση της ήδη καλής σχέσης του Συλλόγου μας με το Διδακτικό Προσωπικό, η εύρεση χορηγιών που θα βοηθήσουν το Σχολείο μας να γίνει πιό λειτουργικό λύνοντας κυρίως προβλήματα υποδομών, καθώς και η διοργάνωση μιας σειράς ΠαρουσιάσεωνΣυζητήσεων με ειδικούς που θα επιδιώξουν να μας βοηθήσουν να «δούμε»  την εφηβεία από μια άλλη οπτική γωνία και να μας διευκολύνουν στο μεγάλωμα των παιδιών μας, είναι οι πρώτες σκέψεις & στόχοι που με οδήγησαν στην υποβολή της υποψηφιότητάς μου.
Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να διαβάσετε το σημείωμα μου και ιδιαίτερα αυτούς που πρόκειται να με τιμήσουν με τη ψήφο τους. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω όλους από κοντά.
Να είστε όλοι καλά και εύχομαι τα καλύτερα για τα παιδιά μας.
Σπύρος Νίτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: