ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΣ ΣΑΒΒΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣΝίκος Σαββανάκης , Διπλωματούχος  Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. , Εργολήπτης Δημοσίων Έργων, πατέρας τριών παιδιών, του Κλεάνθη, του Κυριάκου και της Βασιλικής Σαββανάκη μαθήτριας της Α΄Γυμνασίου, τμήμα Α-5


Αγαπητοί γονείς,
 Γνωρίζω ότι ο χρόνος όλων των γονέων είναι περιορισμένος και πολύτιμος.  Επειδή όμως πιστεύω ότι τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητα μας , μιας και αυτά εκφράζουν την ελπίδα μας για το μέλλον, αποφάσισα να συμμετάσχω στις διεργασίες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών.
Η συμμετοχή μου έχει σκοπό να συνεισφέρει στην προσπάθεια επίλυσης κάθε προβλήματος που τυχόν προκύψει στο γυμνάσιο και που θα μπορεί να επιλυθεί με τη βοήθεια  των γονέων, χωρίς αυτό να σημαίνει εμπλοκή καθοιονδήποτε τρόπο στην διοίκηση  του Σχολείου ή σε θέματα αποκλειστικής αρμοδιότητας των διδασκόντων.
Με χαρά θα συνεργαστώ με όλους όσους έχουν ως στόχο την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου ώστε οι μαθητές να εμπνέονται από το χώρο μέσα στον οποίο  περνούν καθημερινά τόσο πολύ χρόνο.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια είτε εκλεγώ είτε όχι, δηλώνω «παρών» και αυτό το έχω ήδη αποδείξει, μιας και σε ανύποπτο χρόνο στην αρχή της σχολικής χρονιάς, οι ενέργειές μου οδήγησαν στην άμεση επίλυση του συγκοινωνιακού προβλήματος του αποκλεισμού του χώρου του σχολείου, κάθε φορά που η ομάδα του ΠΑΟ αγωνιζόταν και στην ανάληψη από την Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών της υποχρέωσης αφενός μεν έγκαιρης ενημέρωσης του σχολείου με σχετικό έγγραφό της για κάθε σχετικό παιχνίδι, αφετέρου δε της λήψης κάθε μέριμνας για την απρόσκοπτη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών  .
Προσβλέπω στην στήριξή σας στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου και προσδοκώ τη συνεχή συνεργασία μας για τα θέματα του γυμνασίου.
Φιλικά
Νίκος Σαββανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: