ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΔΣ ΦΩΚΑ ΡΕΝΑΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ονομάζομαι Ρένα Φωκά, είμαι 49 ετών και έχω δύο παιδιά, τον Γιώργο που φοιτά στο τμήμα Α6 του σχολείου μας και την Έλλη που πηγαίνει στην Α δημοτικού (14ο Δημοτικό Αθηνών).
Είμαι ψυχολόγος.  Έχω εργασθεί στον τομέα της πρόληψης κατά των εξαρτήσεων , στην Άρσις , Κοινωνική Οργάνωση για την Υποστήριξη των Νέων και στην Επάνοδο (φορέας υποστηριζόμενος από το Υπ. Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) στην επανένταξη των αποφυλακισμένων. Επίσης, εργάζομαι στην ιδιωτική πρακτική.
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και για την Ένωση Γονέων,  παρακινούμενη από την επιθυμία μου να συμβάλλω με τις γνώσεις και τα βιώματά μου στο έργο του συλλόγου.
Θα  ήθελα να αναφέρω ότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε σύλλογο γονέων. Μέσα από τη δουλειά μου με εφήβους έχω εμπειρία και επαφή με το σχολικό περιβάλλον αλλά και με τους εφήβους.
Πιστεύω ότι η εμπλοκή και παρουσία των γονιών στο σχολείο  και στη σχολική ζωή είναι σημαντική και απαραίτητη βοηθώντας έτσι, το παιδί, το γονιό και το σχολείο να συν-εξελιχθούν και να δημιουργήσουν.
Ευχαριστώ με εκτίμηση
Ρένα Φωκά

Δεν υπάρχουν σχόλια: