2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΣ ΘΗΤΕΙΑΣ 2017-2018
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2ΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τ.ΦΙΛΗΜΟΝΟΣ & Α.ΤΣΟΧΑ
Τ.Κ. 11521 ΑΘΗΝΑΑθήνα, 7 Νοεμβρίου 2016

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2016

Αγαπητές / -οι  γονείς,
Στην πρόσκληση της  1ης Ανακοίνωσης της Εφορευτικής επιτροπής ανταποκρίθηκαν συνολικά δεκατέσσερα (14) μέλη του συλλόγου μας. Υποβλήθηκαν συνολικά δεκατέσσερις (14) υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και έξι (6) υποψηφιότητες για την Ένωση Γονέων. Για την εξελεγκτική επιτροπή δεν υπήρξαν υποψηφιότητες.

Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό συμβούλιο είναι οι κάτωθι :


Οι υποψήφιοι για την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Διαμερίσματος του Δήμου είναι οι κάτωθι :


Στο blog του συλλόγου (http://2ppbathens.blogspot.gr) θα αναρτηθούν κείμενα γνωριμίας των υποψηφίων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στο σχολείο, Τ. Φιλήμονος Α. Τσόχα, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 από τις 8.00 έως τις 18.00 προκειμένου να διευκολυνθούν οι γονείς που εργάζονται.
Σημειώνουμε ότι Πέμπτη είναι η μέρα υποδοχής των γονέων από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Πληροφορίες για τη διαδικασία ψηφοφορίας 
Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές βάσει του καταστατικού έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που θα είναι ταμειακά τακτοποιημένοι μέχρι και την αντίστοιχη ημέρα των εκλογών. Ταμειακά τακτοποιημένα θεωρούνται τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του σχολικού έτους 2016-2017. Δυνατότητα ταμειακής τακτοποίησης θα υπάρχει και την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής των εκλογών και καθ’ όλη τη διάρκειά τους.
Για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τα μέλη του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή άλλο αναγνωριστικό δημόσιο έγγραφο.

Σύμφωνα με το καταστατικό, η εκλογή των οργάνων του Συλλόγου γίνεται με το σύστημα της απλής αναλογικής. Η ψηφοφορία διεξάγεται μυστικά.

Ο ψηφοφόρος λαμβάνει από την Εφορευτική Επιτροπή ένα ψηφοδέλτιο με δύο ξεχωριστά τμήματα, ένα για την εκλογή ΔΣ και ένα για την εκλογή αντιπροσώπων στην Ένωση Γονέων. Αποσυρόμενος σε ιδιαίτερο χώρο, πάνω στο ψηφοδέλτιο της επιλογής του σημειώνει σταυρό μπροστά (αριστερά) από το όνομα του/των υποψηφίου/ων προτίμησής του, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεπερνούν τους:
α. τρεις (3) για το Δ.Σ.
β. τρεις (3) για την Ένωση Γονέων

Στη συνέχεια τοποθετεί το ψηφοδέλτιο μέσα στο σφραγισμένο και μονογραφημένο φάκελο από την Εφορευτική Επιτροπή, τον οποίο ρίχνει στην ψηφοδόχο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση τοποθέτησης άνω των καθορισμένων σταυρών προτίμησης ανά τμήμα του ψηφοδελτίου, το ψηφοδέλτιο κρίνεται άκυρο στο αντίστοιχο τμήμα και δεν λαμβάνεται υπόψη κανένας σταυρός προτίμησης.    Η Εφορευτική Επιτροπή
Τακτικά Μέλη
Αναπληρωματικά Μέλη
Αργυρώ Ζέρβα
Λιαναντωνάκης Σταύρος
Μπουσμπουκέα Μαρίλυ

Τσούχλης Γρηγόρης


Δεν υπάρχουν σχόλια: