ΔΡΑΣΗ 19/12/16 ΕΩΣ 21/12/16 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τιμ.Φιλίμωνος 36-38 & Τσόχα  Αμπελόκηποι - Αθήνα 
ΠΡΟΣ: Όλους του Γονείς & Κηδεμόνες 

Αθήνα 14 Δεκεμβρίου 2016

«1ος ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ»


Mε την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον  προγραμματισμό υλοποίησης της πρώτης δράσης αλληλεγγύης που διοργανώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, σε συνεργασία με όλους εσάς, βασιζόμενο και σε σχετική πρόταση μητέρας που μας προτάθηκε στη 1η Ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 01/12/16. 
Η πρώτη μας δράση ενίσχυσης του «ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ξεκινάει με σχολικά είδη/γραφική ύλη προς ενίσχυση μαθητών σχολείων  που τα έχουν ανάγκη με τη συνδρομή και της Δ/νσης του σχολείου. 
Το 4ήμερο από τη Δευτέρα 19 έως και τη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 θα περισυλλέξουμε με την δική σας εθελοντική συνδρομή σχολικά είδη & γραφική ύλη (είμαστε όλοι γνώστες των ειδών που προμηθευόμαστε κάθε χρόνο για τα παιδιά μας και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να σας τα επισημάνουμε!) καλύπτοντας ανάγκες μαθητών που τα έχουν πραγματική ανάγκη. 
Σε συγκεκριμένο χώρο που θα μας υποδειχθεί από τη Δ/νση του σχολείου και θα υπάρχει ειδική σήμανση από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ με αφίσα προβολής της δράσης, μπορείτε να εναποθέτετε την προσφορά σας, την οποία εμείς στη συνέχεια θα κατηγοριοποιήσουμε και θα τοποθετήσουμε σε κούτες αποθήκευσης ώστε να διατεθούν σε συνεργασία με τη Δ/νση του σχολείου σε σχολείο που έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον του για ενίσχυση λόγω σημαντικών ελλείψεων.  
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνδρομή σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο έργο μας, καλώντας σας να συνδράμετε με τις προτάσεις σας και τη βοήθειά σας το έργο μας προς όφελος της μαθητικής κοινότητας. 

Για το Δ.Σ.
            Δημ.Ζαρκαδάκης          Βάνια Τζανάκη 
               (Πρόεδρος)                  (Γραμματέας)
                    
 Ελίνα Κυπραίου-Πανουτσοπούλου, Νικ.Σαββανάκης 
(Αντιπρόεδρος) (Ταμίας)
                
 Βερτζώνης Εμμανουήλ, Κυριακή Λαμπροπούλου,  Φωκά Ρένα          
                                             (Μέλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: