2η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

                                                                                                                   

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τιμ. Φιλήμονος 36-38 & Τσόχα 
Αμπελόκηποι - Αθήνα 
Αθήνα, 09  Ιανουαρίου 2017

2η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00’ στο Αμφιθέατρο του Σχολείου θα λάβει χώρα η 2η Ανοικτή Συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. 
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε όλοι οι Γονείς & Κηδεμόνες, να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις προσβλέποντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής πορείας του σχολείου μας και της μαθητικής κοινότητας.

Θέματα προς συζήτηση:
  • Απολογισμών δράσεων 12/2016.
  • Εκτίμηση δυναμικής βάσει εγγραφών νέων μελών, συμμετοχής στις ανοικτές συνεδριάσεις, ηλεκτρονική επικοινωνία, ενεργός συμμετοχή ενδιαφερομένων.
  • Προγραμματισμός νέων δράσεων Φεβ.-Μαρτ./2017
  • Οργάνωση εκδήλωσης κοπής πίτας με ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους γονείς & κηδεμόνες, τη μαθητική κοινότητα και το διδασκαλικό προσωπικό το Σάββατο 21/01/2017.
  • Οργάνωση εκδήλωσης «Προσεγγίζοντας τα θετικά συναισθήματα μέσα στο σχολείο» την Κυριακή 05/03/2017 σε συνεργασία με την «Αθηνά Πολύβουλος» με ανοικτή πρόσκληση προς γονείς και καθηγητές.
  • Συνεργασία με το 15μελές για στο αποκριάτικο μαθητικό πάρτυ εφόσον απαιτηθεί.
  • Εξέταση πρότασης για καθιέρωση απονομής επαίνου αριστείας στον καλύτερο μαθητή αλλά και στον πλέον βελτιωμένο σε σχέση με τις επιδόσεις των 4μήνων.                                        
                                                Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γραμματέας
       Δημ.Ζαρκαδάκης                                                        Βάνια Τζανάκη 
      
         Η Αντιπρόεδρος                                                              Ο Ταμίας   
     Ελίνα Κυπραίου-Πανουτσοπούλου                            Νικ.Σαββανάκης 

      Τα μέλη                                                           

Βερτζώνης Εμμανουήλ           Κυριακή Λαμπροπούλου             Φωκά Ειρήνη (Ρένα)

3 σχόλια:

Andreas Giannakoulis είπε...

καλημερα

μερικές σκεψεις
1. δραστηριοτητες:
- νανόπουλος (πρωην αποφοιτος του Σχολέιου ) πρόεδρος Ακαδ Αθηνων ==> ανοικτη συζητηση περί μαθητων στο συγχρονο παγκοσμιοποιημενο περιβάλλον της γνωσης ..9διατυπωση προχειρη)
- Γραμματικάκης ==>πρωην πρυτανης Παν κρητης --> η Αριάδνη προχωράει σήμερα?
- Μπαμπινιωτης: Αρχαια είναι η ελληνική σύγχρονη γλωσσα ( πρόχειρη διατυπωση)

2. περι ''βραβειων'' ==> τι εινια αυτό? ποιός πως με τι κριτηρια αποφασιζει? υποκαθιστούμε θεσμοθετημένο βραβειο αριστειας ΥπΠαιδειας? συναποφασίζουμε? τι νέο φερνει αυτό ? θυμίζει κατι σαν παράλληλη θεσμοθετημένη δραστηριότητα.. (sic)

3.προβολή συμμετοχής ομίλων σε εξωστρεφεις δραστηριότητες ( πχ ΕΚΕΦΕ σε ημερίδα ΕΛΜΕ ΠΠ , Ομιλος Μαθηματικών εργασία -project προσέγγισης επιχειρησιακού προβλήματος logistics με μαθηματικό τρόπο.. Ομιλος Θεάτρου κλπκλπ-->συνεργασία ενημε΄ρωση απο Δνση Σχολέιου

αυτά ( με την ελπίδα να προλάβω να παρευρεθω)

Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ

Νικος Σαββανάκης είπε...

Κυριε Γιαννακούλη καλησπέρα σας,

Χαίρομαι που καταθέτετε τις σκέψεις σας και τις παρατηρήσεις σας, αλλά θα πρότεινα μιας και έχετε διατελέσει μέλος του απερχόμενου ΔΣ, να προσέλθετε στις ανοιχτές συνεδριάσεις του νέου ΔΣ που γίνονται κάθε μήνα και εκεί να ενημερωθείτε για τα θέματα που καταθέτουμε προς συζήτηση και να συνεισφέρετε με τις θέσεις σας ακόμη κι αν διαφωνείτε.
Η προσπάθειά μας είναι να ενεργοποιήσουμε τους γονείς και να δείξουμε ότι μόνο με την παρουσία τους και τα έργα έχουμε αποτέλεσμα. Η από μακρυά εκτίμηση και κριτική (sic), δεν εχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα γι αυτό άλλωστε το δικό μας ΔΣ κατάφερε να ξεκινήσει την επιστροφή του ταμείου το οποίο το είχατε παραπέμψει στις καλένδες εσεις και τα προυγούμενα ΔΣ εδώ και χρόνια.
Εγώ τουλάχιστον προσωπικά, αλλά θεωρώ και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, εχουμε αποφασίσει να ενεργοποιηθούμε και να κάνουμε έργο και όχι λόγια.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο επόμενο ΔΣ που γίνεται την πρώτη τετάρτη κάθε μήνα.

Υ.Γ. Οι παραπάνω απόψεις είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο εμένα και οχι όλο το ΔΣ.

Φιλικά

Νίκος Σαββανάκης
Ταμίας του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων
2ου Πειραματικου Γυμνασίου Αθηνών

Andreas Giannakoulis είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κε Σααββανακη

εφ όσον μου το επιτρεψουν τα ωραρια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας φυσικά και ναι!
Η συνεισφορά (κριτική εκτίμιση κλπ -χωρίς ή με ...sic) άλλωστε μπορει να γινει με ποικίλους τρόπους! και παντα με καταθεση προτασεων και απόψεων!κατι που πραγματοποιώ σε θεματα που άπτονται στη λειτουργία του Σχολέιου ( Ιδιαιτερα για την ευρεια εικόνα ύπαρξης &λειτουργιας του χαρ/ρα των συγκεκριμένων Σχολείων -πολλαπλώς κατατιθεμε΄νες απόψεις!)
Απο την άλλη επιτρεψατε μου να έχω καποιες ενστασεις με την λογική ''παρόντων -απόντων '' ιδιατερα δε σε θέματα που άπτονται ήδη θεσμοθετημένων διαδικασιών!
Σημειώνω τελος, ότι ειναι θετικό το γεγονός της ανάκλησης του ταμείου ( εφ όσον διακρίνω-με την ελπίδα να κανω λάθος!- επισημανση εν είδη παραληψης(?) /αδυναμίας (?) προηγούμενων δραστηριοτήτων!) και προς όφελος του Συλλόγου!

Φιλικά

Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ