ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 23/01/17

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τιμ. Φιλήμονος 36-38 & Τσόχα  Αμπελόκηποι - Αθήνα 
ΠΡΟΣ: Όλους του Γονείς & Κηδεμόνες 
ΚΟΙΝ.: κα Καλλιτσάκη Χάϊδω-Δ/ντρια
Αθήνα 23 Ιανουαρίου 2017
«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ»
Mε την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον  απολογισμό της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων το Σάββατο 21/01/2017, σε συνεργασία με όλους/ες εσάς, μαθητές, γονείς και καθηγητές που συμβάλλατε με την ένθερμη παρουσία σας και την  έμπρακτη συμμετοχή σας.
Στην εκδήλωσή παρέστησαν 170 γονείς και μαθητές με την υποστήριξη του διδασκαλικού προσωπικού και της Δ/νσης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Κοκολάκη και τις μαθήτριες της χορωδίας που για μία ακόμη φορά είχαμε την τιμή και την χαρά να τις απολαύσουμε.
Στο πλαίσιο της κλήρωσης των δωρεάν λαχνών που διατέθηκαν στην εκδήλωση, μοιράστηκαν 45 δώρα στους παρευρισκόμενους/ες. (να ευχαριστούμε γονείς που προσέφεραν δώρα?)
Το περισσευούμενο φαγητό (είδη σφολιάτας, χυμοί πορτοκαλιού και βυσσινάδας και κομμάτια βασιλόπιτας) προσφέρθηκαν στο ασυλο ανιάτων στην Κυψέλη και παρελήφθησαν από τον κ.Δραγώνα.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας ευελπιστώντας στη στήριξή σας σε κάθε μας δράση προς όφελος της μαθητικής κοινότητας. Καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα σε όλους/ες μας, μαθητές καθηγητές και γονείς.
Για το Δ.Σ.
  Δημ.Ζαρκαδάκης          Βάνια Τζανάκη 
     (Πρόεδρος)   (Γραμματέας)

                     Ελίνα Κυπραίου-Πανουτσοπούλου, Νικ.Σαββανάκης 
(Αντιπρόεδρος) (Ταμίας)

                 Βερτζώνης Εμμανουήλ, Κυριακή Λαμπροπούλου,  Φωκά Ρένα          

      (Μέλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: