3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Τιμ. Φιλήμονος 36-38 & Τσόχα 
Αμπελόκηποι - Αθήνα 
Αθήνα, 27  Ιανουαρίου 2017

3η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 1η  Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00’ στο Αμφιθέατρο του Σχολείου θα λάβει χώρα η 3η Ανοικτή Συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. 
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε όλοι οι Γονείς & Κηδεμόνες, να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις προσβλέποντας σε μία εποικοδομητική συνεργασία στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής πορείας του σχολείου μας και της μαθητικής κοινότητας.
Σημειώνεται ότι μπορείτε να αποστείλετε εως την Τρίτη 31/1 τα θέματα προς συζήτηση ώστε να συμπεριληφθούν στη  ατζέντα, εκτός των βασικών θεμάτων που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση και να παρευρεθείτε για την εισήγησή τους, στη Συνεδρίαση του ΔΣ. 

Θέματα προς συζήτηση:
• Ενημερωτική συζήτηση για την Ημερίδα της 5ης Μάρτη σε συνεργασία με την "Αθηνά πολύβουλος” με θέμα «Προσεγγίζοντας τα θετικά συναισθήματα μέσα στο σχολείο». 

• Εξέταση δημιουργίας Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μας.

• Οργάνωση μονοήμερης εκδρομής, στη Πάρνηθα με συμμετοχή γονέων, μαθητών, καθηγητών σε συνδυασμό με μια μικρή πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο, φαγητό στο καταφύγιο ή πικ νικ στο δάσος (πηγή Μόλα) εφόσον το επιτρέπει ο καιρός δίπλα στο φυσικό περιβάλλον.

• 3η Δράση Κουμπαράς Αλληλεγγύης με ρούχα που δεν χρειαζόμαστε, για άστεγους της και πρόσφυγες σε συνεργασία με τις δομές φιλοξενίας. 

• Διερεύνηση δυνατότητας  Ημερίδας στο σχολείο μας με θέμα «Επαγγελματικός Προσανατολισμός των παιδιών μας, στην Ελλάδα της κρίσης». 

• Διερεύνηση δυνατότητας βάσης δεδομένων (καταλόγου) με αναζήτηση γονέων ιατρών του σχολείου μας για προσφορά δωρεάν εξετάσεων προς τους μαθητές μας (παθολόγοι, ορθοπεδικοί, οφθαλμίατροι, αθλίατροι, ψυχολόγοι, οδοντίατροι κλπ ειδικότητες).  

• Διερεύνηση δυνατότητας συνεργασίας για την τελική γιορτή της μαθητικής κοινότητας με τους Ομίλους, τους καθηγητές & τους γονείς κάποιο Σαββατοκύριακο στο τέλος της χρονιάς. 

• Ανακοίνωση στήριξης στο σχολείο Περάματος. 

• Τρόποι επιβράβευσης των μαθητών και προτάσεις για αναμνηστικό δώρο της Γ’ τάξης.
  Ενημέρωση για τις κινήσεις του ΔΣ σχετικά με το αίτημα του Δημου Αθηναίων να του κοινοποιηθούν τα στοιχεία των μελών του ΔΣ και το καταστατικό του συλλόγου μας.                                                Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γραμματέας

       Δημ.Ζαρκαδάκης                           Βάνια Τζανάκη 


      Η  Αντιπρόεδρος                                                             Ο Ταμίας   


     Ελίνα Κυπραίου-Πανουτσοπούλου                           Νικ.Σαββανάκης 


Τα μέλη             

                                              
Βερτζώνης Εμμανουήλ            Κυριακή Λαμπροπούλου             Φωκά Ειρήνη (Ρένα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: